У чому користь йошти?



Йошта - це ягода, яка була виведена стараннями селекціонерів ще в 1970 році. Її батьки агрус і чорна смородина. Гібрид вийшов напрочуд смачний і корисний. Глянсову йошту застосовують і в кулінарії, і в цілях схуднення і як лікувальний дар природи і людини.

 

Корисні речовини від смородини та агрусу


Не секрет, що і смородина, і агрус одні з лідерів за вмістом у них вітаміну С. Тому і йошта увібрала в себе аскорбінку, трохи менше, ніж у смородині, але значно більше, ніж в аґрусі. До того ж ця ягода містить в собі пектини, які здатні знижувати в крові рівень холестерину, покращувати кишкову перистальтику, стабілізувати периферичний кровообіг. До того ж пектини способи очищати організм від шкідливих речовин - пестицидів, іонів токсичних металів, радіоактивних речовин.


Пектини - м'яка клітковина





  Пектини - це своєрідні санітари організму. З мікроелементів в Йошта присутній калій, залізо, йод, які потрібні організму для всіх основних процесів життєдіяльності. У Йошта високий відсоток антоціанів. Це глікозиди, які зміцнюють сосудние стінки і мають антисептичну дію.

  У чому чарівництво йошти?



Унікальний хімічний склад цієї ягоди:
- Поліпшить кровообіг,
- Нормалізує процеси в ШКТ,
- Виведе токсини, шлаки і солі важких металів,
- Ефективно спалить жир,
- Допоможе імунітету, особливо в сезон застуд,
- Потримає будь-яку дієту

Йошту можна включати практично в будь-яку дієту або зробити елементом розвантажувального дня.